WEBINARS

Sharing is caring

Pijl: Intro

Om je op weg te helpen hebben we inspiratie, inzichten en de kennis van dit moment voor je gebundeld in deze tweede editie van het magazine ‘Goed op weg’. Maar Remeha organiseert ook regelmatig leerzame webinars, zoals bijvoorbeeld over ‘Verduurzamen van  collectieve installaties in de utiliteit’. Bekijk de webinars gemakkelijk terug. 

Pijl: Volgende scene (copy)
tekengebied_2.png
tekengebied_1.png (copy)
tekengebied_1.png (copy)

WEBINARS

Verduurzamen van 

collectieve installaties

In dit webinar nemen we jou als adviseur en/of bouwkundige graag in een uur mee langs de verschillende routes en opties voor het verduurzamen van collectieve installaties. We geven diverse praktijkvoorbeelden, belichten de randvoorwaarden voor bepaalde situaties en geven een beeld van de verschillende fases in het verduurzamingsproces.

Pijl: Volgende scene (copy1)

WEBINARS

Verduurzamen met 

Quinta Ace in cascade

Tijdens dit webinar neemt Remeha je graag in een klein uur mee hoe je als installateur met de Quinta Ace cascadesystemen kunt bijdragen aan het verminderen van CO2 uitstoot en stikstofuitstoot. We behandelen daarnaast ook onderwerpen als tapwater, hybrides én waterstof.

Pijl: Volgende scene (copy1)

WEBINARS

De introductie van de 

nieuwe GAS 320/620 Ace

Tijdens dit webinar nemen we je in een klein uur graag mee over zaken zoals, onder andere, de optimalisaties van de GAS 320/620 Ace in vergelijking met zijn voorganger, de Total Cost of Ownership en connectiviteit. Ook schenken we aandacht aan de techniek met onderwerpen zoals de ΔT van 40 van het toestel, waterstof en het Remeha eSmart platform. 

Pijl: Volgende scene (copy1)

Naast de webinars neem je via de Remeha online trainingstool gemakkelijk deel aan productgerichte trainingen. Op onze website staan daarnaast talloze instructievideo’s die kunnen dienen als naslagwerk of ter voorbereiding op een project. Handig en altijd beschikbaar!

Next

11

Sharing is caring